Eskilds

Om eskilds

Eskilds tæpper startede for mere end 30 år siden

Min farfar Eskild startede Eskilds møbelpolstring i 1959 i Helsingør. Min far John startede i firmaet som arbejdsdreng i 1960`erne. Han havde en drøm om sin egen tæppebutik.

I 1977 åbnede min far og farfar Eskilds tæpper og møbelpolstring. Senere valgte de at dele butikken op og min far åbnede Eskilds tæpper og gardiner på Kongevejen og min onkel Lars overtog langsomt Eskilds møbelpolstring på Esrumvejen.

Mit arbejdsliv startede i 1990 som arbejdsdreng hos min far på Kongevejen. Vi lukkede sammen forretningen på Kongevejen i 2002 og lavede den om til en rullende butik.

I 2005 overtog jeg helt naturligt Eskilds tæpper og gardiner.

Jeg foretrækker at holde min forretning lille og fokusere på kvalitet og service.

Mit primære område er Nordsjælland og København.

Udtalelser

Vi har benyttet Eskilds tæpper i rigtig mange år. Og altid er vi blevet mødt med et smil og en stor venlighed. Thomas tager alle opgaver alvorligt og ser på den som sin egen Og ligger tit søvnløs for at løse opgaven på bedst mulig måde. Bedre service skal man lede længe efter.
Pia Flintrup
Living Invest A/S
Krogerup Højskole har brugt Eskilds Tæpper til renovering og vedligeholdelse af skolens gulve igennem de sidste 25 år. Det har altid været en fornøjelse at samarbejde med dem, og indgåede aftaler er altid blevet udført til aftalt tid - med et veludført arbejde. Priserne ligger absolut i den fornuftige ende af skalaen og Eskilds Tæpper er som regel til at forhandle med!
Rasmus Grønholm
Krogerup Højskole